Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjúk

2010.09.04

                                        Interjúk

1 inti: Jeffrey Walker, Jeffrey Walkerrel van itt egy interjú

Tudsz úszni?

A persze! De azt beismerem, hogy sellőfarokkal még sosem próbáltam. A víz alatti jelenetek rendezése mindig komoly kihívást jelent számomra. A víz alatti világ nagyon szép, de odalenn rettenetesen hideg van. Igyekszem úgy megszervezni a munkát, hogy minél kevesebb embernek kelljen lemerülni. Gondoskodunk a megfelelő mennyiségű oxigénről, és mindenki csak annyi cuccot visz magával amennyire feltétlenül szüksége van.

Hány ember dolgozik veled a sorozat forgatásán?

A teljes stáb 100 főből áll, de egyszerre mindig körülbelül ötven ember van jelen a forgatáson.

Hogy fest egy munkanapod, ha éppen forgatsz?

Háromnegyed ötkor kelek. Egy órával később már ott vagyok a helyszínen, könnyű reggelit eszem, és 6.15-kor megkezdődik a munka. Mindennap körülbelül öt perc hasznos anyagot forgatunk. Az ebédszünet 45 perc. A munkát 16.45-kor fejezzük be. Ezután hazamegyek, és átnézem, amit aznap forgattunk, illetve megnézem a korábbi forgatások vágott anyagát is. Aztán 20.30-kor - igen, igen, ilyen korán - megyek aludni.

Milyenek a sellők, akikkel nap mint nap dolgozol?

Tehetségesek, mulatságosak, vidámak, és nagyon lelkesen dolgoznak.

Összebarátkoztatok?

Igen, jó barátok lettünk. Négy éve dolgozunk együtt. Amikor megismerkedtünk, Cariba, Phoebe, Angus, Claire, Britta és Anthony még nagyon fiatalok voltak. Most már sokkal érettebbek, és igazi profi színészek lettek. Nagy szerencsének tartom, hogy együtt dolgozunk, együtt fejlődünk.

Vannak nehéz pillanatok a forgatás során? Mi történik, amikor valaki fáradt, vagy mindenki kitikkadt? A forgatásnak mennie kell. Mit csinálsz ilyenkor?

Mindenkivel megesik, hogy elfárad. Kivel így, kivel úgy. A korai kezdés is elég fárasztó tud lenni. De vegyük például Clint Eastwoodot: évente két fimet forgatott még 80 évesen is. Tehát nekünk fiataloknak nem szabad panaszkodnunk.

Mesélj el egy mókás és egy szomorú eseményt a forgatások történetéből!

Egyeseknek elég mókás volt, amikor Phoebe-nek (Cleo) meg kellett csókolnia Angust (Lewis). Phoebe vietnami balzsamot kent az ajkaira, ami borzasztóan csíp. A csók után Angusnak elkezdett égni a szája. Gőze nem volt róla, mi a baja. A többiek, akiket viszont beavattak a cselbe, halálra nevették magukat. Szomorú eseményre nem emlékszem. Ez a munka olyan kellemes, hogy kizárja  szomorú történéseket.

Ki választotta ki a sorozatban szereplő lányokat?

Nagyszabású és hosszú casting volt, amire sok szép lány jött el. Jonathan Shiff (producer) és Colin Budds( a többi epizód rendezője) sokáig keresték a legalkalmasabb lányokat.

Térjünk vissza a múltba. Hogy kezdődött a filmes pályád?

Kiskoromban gyerekszínész voltam. Aztán leérettségiztem, majd rendezést tanultam.

Mi a kedvenc filmed?

Szeretem a hetvenes évek amerikai filmjeit, például a Taxisofőrt, a Szarvasvadászt, a Keresztapát. Olyan sok jó film készült akkoriban, hogy nem is tudom felsorolni az összes kedvencemet.

Rendezőként mire vágysz?

A jövőben szeretném megrendezni a H2o nagyfilmes, mozis változatát.

Mi a legjobb és a legrosszab abban, ha valaki rendező?

Rossz oldala számomra nincs. Imádom megvalósítani az ötleteimet. A kamera mögött állni nap mint nap hatalmas élményt, nagy kalandot jelent számomra. Ráadásul tehetséges emberekkel dolgozom együtt, ez számomra óriási kihívást jelent.

Ez biztosan érdekli a többieket. Jeffrey! Szerelmes vagy? Van barátnőd? Ha nincs, milyennek kell lennie az ideális jelöltnek?

Nős vagyok, a feleségem, Brooke amerikai születésű és nagyon szép.

Íme Jeffrey a világ legfiatalabb rendezője(26 éves): 

Kép

 

Minden, amit Jeffrey-ről tudni kell:

26 évesen már ötven főből álló forgatócsoportot irányítot.

Született: 1982. július 10., Melbourne, Ausztrália

Kedvenc könyv: A kis herceg

Kedvenc író: Albert Camus - gyerekkora óta. Érdeklik a történelmi művek is, például Richard Bachtól A sirály.

Ha nem rendez éppen: zenét hallgat, utazgat,  strandra jár a családjával és a barátaival.

Következő interjú Cariba Heine-vel lesz. Nemsokára itt lesz és szépen elolvashatjátok az általa megválaszolt kérdéseket, amiben önmagáról annyit mondott - hadd említsem: Dilis, vidám, szórakoztató

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Háttér


Ne lopj!


Viccek! XDXD KACAGJ TE IS!! :D

A nap vicce

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 99178
Hónap: 2051
Nap: 61