Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tudod milyen díjakat nyert a széria?

2010.08.30

 

Az Ausztrál Filmintézet 1958 óta minden évben kiosztja a szigetország legjobbjainak járó nemzeti film- és televíziós díjakat. Az elismeréseket olyan ausztrál színésznagyságoknak is odaítélték már, mint russel Crow, Hugh Jackam vagy Geoffrey Rush.

A filmintézet 2008-ban összesen négy kategóriában jelölte a h2o-t. Hogy milyen jelöléseket kapott a sorozat?

Barry  Lanfranchit, az egyik látványtechnikust a vizuális effeckt címre jelölték - ezt a jelölést díjra is váltotta a h2o.

- A sorozat producereit Jonathan M. Shiffet és Joanna Wernert a Legjobb televíziós gyermekműsor díjára jelölték.

- Brittany Byrnes, vagyis Charlotte-ot alakító színésznő ott volt a Legjobb televíziós női mellékszereplő díj jelöltjei között.

- Phoebe Tonkint, vagyis Cleót pedig a Legjobb televíziós színésznőnek járó díjra jelölték .

Ez utóbbi három kategóriában a h2o nem nyert ugyan, de az ilyen jelölések is nagy sikernek számítanak - és legközelebb bizonyára a sorozat több díjat is besöpör majd!

A h2o azonban más elismerésben is részesült: a legelső ausztrál televíziós elismerés, a Logie Díj tulajdonosa.  A díjat egy skót feltaláló, John Logie Baird után nevezték el, akinek nagy szerepe volt az ausztrál televíziózás fejlesztésében, és 1959 óta a nézők, valamint szakértők közösen döntenek, ki kapja az elismerést.                                                                     A h2o-t 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben is jelölték a Legkiemelkedőbb gyermekműsor kategóriában - 2009-ben el is nyerte a díjat.

A sorozat tehát sikeres, a fiatalok rendszeresen nézik, így várhatóan 2010-ben is több jelölést és remélhetőleg díjakat is begyűjt majd Emma, Cleo, Rikki és az egész stáb nagy örömére.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

iwd

(jiddi8, 2012.03.29 19:05)

Vau!
Elég sok!

 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Háttér


Ne lopj!


Viccek! XDXD KACAGJ TE IS!! :D

A nap vicce

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 99173
Hónap: 2049
Nap: 59