Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 évadról

2008.12.30

3.évad

 A népszerű Disney-sorozatban jól ismert arcok mellett új szereplők is színre lépnek a 3.szériában. Az új részek minden eddiginél több izgalommal, szerelemmel és varázslattal várják a nézőket.

A történet

Rikki, Cleo és Lewis úgy gondolják, hogy már mindent tudnak a Mako szigetéről, amit csak tudni lehet,  ám mikor teliholdkor a víz megtámadja a sellőket, ráeszmélnek, hogy a  titokzatos szigeten egy új és feltehetőleg veszélyes erő van kialakulóban. Szerencsére új szövetségesre találnak Bellában, aki egy szintén természetfeletti szuperhatalommal rendelkező sellő.

Bella

Amikor a víz a sellőkre támad a szigeten, Cleo egy pillanatra elbizonytalanodik, hiszen Rikki megmentésével felfedné magát a támadás egyik szemtanúja előtt, majd mégis beugrik a mólóról a zavaros vízbe. Ekkor észreveszi, hogy Bella is utánaugrott. Az újonnan városba költözött lány, Bella az írországi tengeri barlangoknál vált sellővé tízévesen, és egyből a lányok rendíthetetlen szövetségese lesz a polip elleni küzdelemben. Rikki és Cleo gyorsan összebarátkoznak Bellával, hiszen szükségük van a lány segítségére abban, hogy megtudják, miért vált ellenségükké a víz.

Találkozás Willel - Új szerelem

Miután elmúlt a veszély, Rikki, Cleo és Bella bizony komolyan megrémülnek, hiszen meglátják, hogy Will, az új fiú az iskolából eszméletlenül fekszik a barlangban. Miután Will magához tér, ziláltan meséli a lányoknak, hogyan támadta meg őt a víz, és olyan vízesésekről is mesél nekik, amelyek a valóságban nem is léteznek. Rikki, Cleo és Bella kénytelenek szövetséget kötni vele annak érdekében, hogy megőrizhessék közös titkukat. A helyzet tovább bonyolódik, amikor Bella beleszeret Willbe, és a fiú lesz az első barátja. Bella tettei próbára teszik a lányok közti köteléket, sőt emiatt öszetűzésbe kerül, Will védelmező és nagyra törő nővérével, Sophie-val is. Amikor Will rájon, hogy Bella sellő, a trió megtanulja, hogy mostantól meg kell bízniuk a fiúban.

Zane és Rikki

Nyáron Zane azon dolgozott, hogy meglepje Rikkit, mégpedig azzal, hogy a suli elvégzése után nyit egy kávézót,amely élete első vállalkozása lenne. Rikki rögtön felajánlja, hogy üzlettrása lesz, mivel úgy érzi, ez az első lépés saját függetlenné válása felé. Elintézi, hogy Nate új bandája legyen a hely állandó együttese, és Bella énektehetségével, valamint Iírai hangvételű dalszövegeivel a kávézó vendégeit szórakoztassák. 

Sötét korszak kezdődik...

A Will és Zane közti állandó rivalizálás miatt minden megváltozik. Egy elképesztő vízi merülésre hívják ki egymást a fiúk, amely során Will majdnem a vízbe fullad. Rikki mesterséges lélegeztetéssel menti meg Will életét a víz alatt, amelynek köszönhetően egy különleges kapocs jön létre kettejük között. Rikki már nem bírja tovább elviselni, hogy Zane ismét olyan arrogáns lett, mint régen, ezért szakít a fiúval, és egyedül száll szembe a Moon Pool-on a víz erejével. Sötét korszak kezdődik számára, és egyre inkább eltávolodik a csoporttól...

Hogy mi lesz a sziget sorsa? A lányok egyesítik-e erőiket, hogy megelőzzék a katasztrófát? Mindez kiderül a 3. szériából, valamint az is, hogy milyen új sellőképességeket fedeznek fel a lányok önmagukban.

 

 

  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szemét picsa vagy!

(livi, 2010.08.23 09:21)

Olyan hülye vagy! Még nekem pofázol, hogy nem tok szépen beszélni meg bla bla bla aztán te meg miket irkálsz.. tcch ebből látszik, hogy SÍKHÜLYE FASSZÓPÓ LÚZER VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: szemét picsa vagy!

(szandi, 2012.08.15 10:25)

na idefigyelj! ha nem bírsz magaddal akkor menjél vissza az ovidba vagy a bölcsidbe jó?!
te f*sz. neked beszélek erről az emberről van szó: ,,szemét picsa vagy!" és ha még egyszer ilyen csúnyán mersz beszélni akkor velem gyűlik meg a bajod világos?!

Re: Re: szemét picsa vagy!

(Alíz, 2012.11.19 17:07)

Tetszik az oldalad!

Re: szemét picsa vagy!

(Alíz, 2012.11.19 17:05)

Hogy mondhatsz ilyet?

H2O

(Alíz, 2012.11.19 17:04)

Én imádom a H2O-t,nekem Bella a kedvencem.És neked?

Levelek József Attila 75 utca.

(Ujhelyi Fanni, 2012.05.14 17:22)

Sziasztok én vagyok ennek az egyik legjobb rajongótok.
Fanni vagyok és nagyon szeretem a H2o mesét , mert
nagyon tetszik benne Riky Clio és Emma.....
Ennyit szerettem csak elmondani..
Csá lányok...

hjhjhj

(Szerky, 2010.08.23 13:32)

engem már nem érdekel mit írsz nem tőrödik a másik a rosszab vélemyényével LEZÁRVA!

omgpjjgjllk

(szerky, 2010.08.22 21:49)

ja meg az egy hétre jajj elnézést

g-g.

(szerky, 2010.08.22 21:48)

nem mondtam bocsika külön kellet volna írni

szerky

(Szerky, 2010.08.22 21:47)

Ja és lehetőleg addig ne írj mert megyek nyaralni kb. egyhétre és nem szeretném ezt a sok üzit a stb.. nem szép látványos üziket! Szval legalább egy hétig kíméljetek meg!!!!

egyszótseazanuykámról

(szerky, 2010.08.22 21:44)

Ja és én meg egyébként az anyádra semmit nemmmondtam de te úgy írtad mintha mondtam volna itt van ahogy írtad----> ANYÁD A KURVA holott ilyet nem is mondtam az utóbbiakban! Vagy is aza bizonyos levél előtt! Szóval anyukámról egy szót se!

sdfhjh

(szerky, 2010.08.22 21:39)

ja és már bocs de hogy beszélsz az anyámról?Komolyan meg is mutatnám neki. Egyébként én is mondhatnék ilyet sokat az anyádra de nem akarok olyan lenni mint te!

kkj

(Szerky, 2010.08.22 21:19)

Hagyjuk abba!bocsííí! remélem jobb!

tünjelmoströgötnbazdmeg

(szerky, 2010.08.22 20:40)

Tudom kisanyám livike hogy nem nyomtad le, de jobb cikizni a nagyobbat! Ja ha én vagyok amit én mondtam rád akkor te vagy a gyökér faszállat fasszopó ribanc geci ja és egy kurva piszok senkiházi dög kurva pöcs egy fasszopó majom egy kis picsa hülye fasz egy marha nagy lúzer egy döglött ember akinek még a szókincse sem gyarapszik! Szóval tünj innen! Mert már teljesen eldurvulnak a dolgok nem mehet ez örökké! Szóval ha viszajössz szólok az adminoknak!!!! Szóval az üzenet: Sík hülye ostoba malac, faszfej, analfabéta, kurva fej ja és neked is szar a twilightos kis oldid kurva dög, egy szaros hugy vagy, egy szarházi!!!!!!! ja és ha nem tetszik az oldal akkor nem kell külön véleményt nyílvánítani akkor meg minek jöttök vissza??? Ezért nem is értelek titeket ostobák!

Húúú bazdmeg!

(livi, 2010.08.22 19:52)

Te gyökér faszállat. Mert előbb engedtem el a shift-et mint a felkiáltójeles billentyűt. És igen kurva szar az oldalad. Anyád a kurva te kis fasz! És te vagy a hülye te gyökér fasszopó ribanc geci!

jesszus15éveslétére

(szerky, 2010.08.21 20:30)

Bazdmeg és 4-est ír a ! jel helyett a nagy 15 éves barom!

kkljjjh

(Szerky, 2010.08.21 20:29)

Tudom mit írtál nem vagyok köteles azt írni amit te írtál gyökérfej kopasz gaz, ribanc segg. Sík barom hugy.
Ja és egyébként azért töröltem ki a csúnya üziket, hogy ne foglalják a helyet, meg hogy ne legyen ronda az oldal a barom üzitek miatt. De gondolom nektek csúf az oldal. Na mind1 nem érdekel. Ja és az OMG-nél nem válaszoltam magamnak, csak azért írtam le mert nem vagyok hülye, mint ti. Csak nehiggyétek azt hogy nem tudok ilyen egyszerű szar dolgot. De ti még ezt sem tudjátok hogy mi van.

gfdtrg

(livi, 2010.08.21 12:18)

De bazdmeg ki a faszom mondta neked, hogy hígagyú vagy? Én azt írtam te agyatlan, hogy húgyagyú ---> Látod: HÚGYAGYÚ NEM HÍGAGYÚ TE SÍKGYÖKÉR!!4

nnnmiexkjkclhhlhgdgdlí-fld-

(szerky, 2010.08.20 13:19)

hoppá!! Bocssiiii hígagyú lett volna és tudom értlmezni a mondatot ja és egyébként elírtam na és lehet hibázni gondolom mindneki! tök 8. Tessék remélem már nem fáj. Nekem is van twilightos oldim csak szar lett a mlap.hu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.*

(livi, 2010.08.20 11:10)

nem hígyagyút írtam hanem húgyagyút, ha tudnád értelmezni a mondatokat akkor rájöttél volna. uh. ám van saját oldim csak az nem h2o-s hanem Twilight- os 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Háttér


Ne lopj!


Viccek! XDXD KACAGJ TE IS!! :D

A nap vicce

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 99175
Hónap: 2051
Nap: 60