Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 évadról

2008.12.30

3.évad

 A népszerű Disney-sorozatban jól ismert arcok mellett új szereplők is színre lépnek a 3.szériában. Az új részek minden eddiginél több izgalommal, szerelemmel és varázslattal várják a nézőket.

A történet

Rikki, Cleo és Lewis úgy gondolják, hogy már mindent tudnak a Mako szigetéről, amit csak tudni lehet,  ám mikor teliholdkor a víz megtámadja a sellőket, ráeszmélnek, hogy a  titokzatos szigeten egy új és feltehetőleg veszélyes erő van kialakulóban. Szerencsére új szövetségesre találnak Bellában, aki egy szintén természetfeletti szuperhatalommal rendelkező sellő.

Bella

Amikor a víz a sellőkre támad a szigeten, Cleo egy pillanatra elbizonytalanodik, hiszen Rikki megmentésével felfedné magát a támadás egyik szemtanúja előtt, majd mégis beugrik a mólóról a zavaros vízbe. Ekkor észreveszi, hogy Bella is utánaugrott. Az újonnan városba költözött lány, Bella az írországi tengeri barlangoknál vált sellővé tízévesen, és egyből a lányok rendíthetetlen szövetségese lesz a polip elleni küzdelemben. Rikki és Cleo gyorsan összebarátkoznak Bellával, hiszen szükségük van a lány segítségére abban, hogy megtudják, miért vált ellenségükké a víz.

Találkozás Willel - Új szerelem

Miután elmúlt a veszély, Rikki, Cleo és Bella bizony komolyan megrémülnek, hiszen meglátják, hogy Will, az új fiú az iskolából eszméletlenül fekszik a barlangban. Miután Will magához tér, ziláltan meséli a lányoknak, hogyan támadta meg őt a víz, és olyan vízesésekről is mesél nekik, amelyek a valóságban nem is léteznek. Rikki, Cleo és Bella kénytelenek szövetséget kötni vele annak érdekében, hogy megőrizhessék közös titkukat. A helyzet tovább bonyolódik, amikor Bella beleszeret Willbe, és a fiú lesz az első barátja. Bella tettei próbára teszik a lányok közti köteléket, sőt emiatt öszetűzésbe kerül, Will védelmező és nagyra törő nővérével, Sophie-val is. Amikor Will rájon, hogy Bella sellő, a trió megtanulja, hogy mostantól meg kell bízniuk a fiúban.

Zane és Rikki

Nyáron Zane azon dolgozott, hogy meglepje Rikkit, mégpedig azzal, hogy a suli elvégzése után nyit egy kávézót,amely élete első vállalkozása lenne. Rikki rögtön felajánlja, hogy üzlettrása lesz, mivel úgy érzi, ez az első lépés saját függetlenné válása felé. Elintézi, hogy Nate új bandája legyen a hely állandó együttese, és Bella énektehetségével, valamint Iírai hangvételű dalszövegeivel a kávézó vendégeit szórakoztassák. 

Sötét korszak kezdődik...

A Will és Zane közti állandó rivalizálás miatt minden megváltozik. Egy elképesztő vízi merülésre hívják ki egymást a fiúk, amely során Will majdnem a vízbe fullad. Rikki mesterséges lélegeztetéssel menti meg Will életét a víz alatt, amelynek köszönhetően egy különleges kapocs jön létre kettejük között. Rikki már nem bírja tovább elviselni, hogy Zane ismét olyan arrogáns lett, mint régen, ezért szakít a fiúval, és egyedül száll szembe a Moon Pool-on a víz erejével. Sötét korszak kezdődik számára, és egyre inkább eltávolodik a csoporttól...

Hogy mi lesz a sziget sorsa? A lányok egyesítik-e erőiket, hogy megelőzzék a katasztrófát? Mindez kiderül a 3. szériából, valamint az is, hogy milyen új sellőképességeket fedeznek fel a lányok önmagukban.

 

 

  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

másikoldal

(szerky, 2010.08.20 08:49)

Tom hogy ökörség de én ezt másik oldalon láttam és leírtam! Szval nem engem kell le stb-izni, hanem őt! Gondoltam most minek szarakodjak vele, így hát egy-két változtatással leírtam. Úgy hogy köszönjétek meg annak!!!

ennyiiii

(szerky, 2010.08.19 20:44)

Anyád neked hígyagyú, f*sz! Ja persze jó az oldi, biztos kurvára!! Egyébként minek kell az embereknek más oldalát fikázn, meg stb... Ez a mánia?? Most komolyan, ez már totál káros!ROTFL Igen biztos jobbat tudna csinálni!! Oké, rendben van, akkor próbálkozttok meg saját oldallal!!!!!!!!! Készíts dizit meg minden!!! Ennyi, viszlát!!!

vmi

(vmi, 2010.08.19 13:48)

már youtuben is meg lehet nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szerkinek

(valaki, 2010.08.18 19:44)

Szia szerky. Én nem szeretnélek szapulni, de szerintem mielőtt elküldesz egy hozzászólást azelőtt olvasd át, hogy mit irsz mert most is ezt irtad : "kézeld le nincso lyan csatornénk elvette a szolgáltazó!! WTF!!! " Gondolom ezt akartad írni: Képzeld el nincs olyan csatornánk elvette a szolgáltató. Ám jó az oldi, bár ez tényleg jó nagy ökörség amit a 3. évadról írtál. Én Líviának is meg neked is igazat adok valamilyen szinten, de... na mind1

te nagyon sötét

(Lívia, 2010.08.17 22:19)

Jajj bazdmeg ennyire nem ismered az internetet?
MEGLEHET NÉZNI INTERNETEN AZ ÖSSZES H2O-S ÉVADOT TE SEGGARCÚ HÚGYAGYÚ FASZ!

nana

(Szerky, 2010.08.17 20:48)

Szted ki az a marha aki nem törli ki???

nagyokos

(Szerky, 2010.08.17 20:47)

kézeld le nincso lyan csatornénk elvette a szolgáltazó!! WTF!!!

Livia voltam xD

(livi, 2010.08.11 11:09)

olyan szánalmas ez az egész uh-.-"
Szerki adok egy jó tanácsot: NÉZD MEG A H2O 3. ÉVADÁÁÁÁT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán majd rájössz, hogy mekkora baromságot írtál

úristeeen

(livi, 2010.08.11 11:05)

Szerki már megbocsáss, de ekkora faszságokat te honnan a rákból szedsz??????????????? jesszus úr isten!!!! Szerintem jobban jártunk volna ha a bakis menüpontokat meg ezt nem csináltad volna. Megkímélted volna magad egy nagy leégéstől + minket a hülyeségeidtől + az írástudatlanságodtól. Ám Délia nem kell megvárni a 64perc letelését elég ha újracsatlakoztatod a netet aztán kész. Én úgy néztem meg a h2o 3 évadát + a Lost mind a 6 évadát. tehát. Ám ha beirod a google-ba hogy sorozatok ingyen és rákattintasz a másodikra akkor ott egy csomó csomó csomó sorozatot megtudsz nézni.

njő

(.........., 2010.08.09 22:34)

tch. a köcsög szerki kitörölte a hozzászólásomat amikor igazam volt. uh szánalmas
szerki olyan szar vagy mint az oldalad na csá.

Délia

(Délia, 2010.08.05 16:10)

épp most is várom hogy leteljen az idő

Délia

(Délia, 2010.08.05 16:07)

csá én már láttam az őszes részt a 3. évadból
és nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!
a www.mesék a neten.hu oldalon meg találtam mind a 3 évadot az a baj h 72 percig nézheted és 64percet várnod kell hogy ujjabb részt tudjál nézni

bgghgb

(htht, 2010.07.16 16:34)

A Lewis nem hal meg!!! Eutazik!!!
Nem láttátok???

kicsi

(ózd, 2010.06.26 20:21)

jaj de jó...
és angolul hol nézitek meg a 3.évadot ? köce =)

lukács. gy.u

(lujzi, 2010.06.24 22:10)

nem hal meg lewis hanem elment kutatni 2 év kurzusra.és nincs is semien schelli csak az új szereplők bella will szofi will nővére.

Kicsi

(Ózd, 2010.04.27 21:15)

na most akkkor mi van ? nem hal meg Lewis ?
de hol nézitek meg az új részeket ?

sz.cin.96@hotmail.hu

(nics e-mail cimem, 2010.04.23 17:24)

cs az előbb aki azt írta hogy nem hal meg lewis az én voltam és nincs e-mail címem

sz.cin.97@postafiók.hu

(NEM HAL MEG LEWIS!!!, 2010.04.23 17:18)

cs nem hal meg lewis hanem el megy a csonakal ott hagya a sorozatot a 13 részben láttam a lyutube! ő el megy nem meg hal!!!!!!!!! az til hülyeség lenne!!

Kicsi

(Ózd, 2010.04.11 21:06)

lécy válaszoljatok már !!! fontos nagyon !! :)

Ózd

(Kicsi, 2010.04.10 20:56)

De most komolyan meghal Lewis ? :'(:'(
ő volt a 2.kedvencem...:( Emma meg az első és ő is elmegy... hát ez nem igaz...
De írjátok már le lécy hogy hol láttátok az új részeket(3.évad 17 rész) lécy fontos lenne... :D 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Háttér


Ne lopj!


Viccek! XDXD KACAGJ TE IS!! :D

A nap vicce

Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 101066
Hónap: 1652
Nap: 64